Onderzoek en rondreizen in Brazilië

Nog 2 weken in NL

Tja, ik was dus een van de duizenden gedupeerden wiens vlucht afgelopen donderdag gecancelled werd vanwege de gewraakte aswolk. Nadat ik eerst nog opgelucht de vlucht naar afgelopen zaterdag had geschoven, verloor ik gaandeweg de hoop dat ik nog snel in Brazilie zou raken. Helaas was dat terecht. Ik kan pas 3 mei weer vliegen.

Voor mijn stage heeft het gelukkig niet zo heel veel gevolgen, behalve dat ik de bloeddrukmeters moest meenemen die voor het onderzoek zouden worden gebruikt. Die metingen zijn nu dus een paar weken uitgesteld.

Mijn Amsterdamse huis al onderverhuurd, bivakkeer ik komende twee weken bij mijn ouders in Utrecht. Intussen ga ik maar wat zin maken in Koninginnedag.

broer

Ongeloveloos kut zeg, doch gezellig voor het thuisfront :)

Guido

Wat heb jij een driedubbele pech zeg! Maarja, nu kun je weinig meer doen dan wachten en er maar het beste van maken.
En mocht je je ouders zat worden, kun je altijd nog bij mij aankloppen! :-P

Rianne

kindje toch...
goed nu je weet wanneer je gaat moet je maar extra hard party-en om de twee gratis weken die je eigenlijk niet had :-)

Sjirk

Welkom terug!?

Charlot

Heej Floor wat shit dat je nog twee weken moest wachten voordat je stage eindelijk kon beginnen.
Ik wil je heel veel plezier wensen! Geniet van alle ervaringen en ik ben benieuwd naar je ervaringen!
Kus